Muškarci

Žene

Outlet

DECA

ODELAOUTLET OBUĆA

Zamena za drugi artikal

Rok za zamenu

Zamenu artikla možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka prelaska artikla u Vaše vlasništvo.

Zamena

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, zamenu ovog artikla možete izvršiti o našem trošku.
Uslov da ostvarite zamenu artikla o našem trošku, je da nam artikal vratite isključivo D-Express kurirskom službom, i da D-Espress-u obavezno napomenete, da se šalje O TROŠKU PAZARI-ja PREKO UGOVORA.
U slučaju da nam artikal pošaljete nekom drugom kurirskom službom, pošiljka neće biti primljena, već će Vam biti vraćena, i u tom slučaju sve troškove slanja i povrata ide na Vaš trošak.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Paralovo bb, 36300 Novi Pazar), sa naznakom problema koji je nastao, uz račun, odnosno dokaz o kupovini.

Potrošač nema pravo na zamenu artikla u slučaju isporuke zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke. Dakle, u slučaju da je proizvod otpakovan pretpostavlja se da je isti korišćen, zbog čega potrošač nema pravo da odustane od ugovora, ili izvrši zamenu, ako je reč o donjem vešu, kupaćim gaćama, kupaćim kostimima, čarapama.

Artikal ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata PAZARI-ja.

Artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen – što se može utvrditi ekspertizom.

Zamena za drugi artikal

Uslov da izvršite zamenu artikla je da cena zamenskog artikla bude ista ili veća od cene artikla koji želite da zamenite.
Da biste realizovali zamenu, molimo Vas da nas kontaktirate putem forme ispod.

U ovom slučaju, artikal nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Paralovo bb, 36300 Novi Pazar), uz račun, odnosno dokaz o kupovini.
Dostava zamenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

Pazari Logo

Besplatna dostava za porudžbine na sajtu

za iznos preko 6.000 RSD

Rok isporuke do

2 radna dana

Povrat robe

U roku od 14 dana

Master Card
Visa Secure
Banca intesa
Master Card blue
Master Card yellow
Dina Card
Visa
American express

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Isporuka se vrši SAMO na teritoriji Republike Srbije.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

© 2024 Pazari.rs | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies